1 Mart 2017 Çarşamba

Korku

Artık Adnan Efe ile, diğer çocuklarla hatta ablanla bile oyunlar oynayabilen, diyalog kurabilen birisisin. Büyüklerle muhabbet edebiliyorsun. Tam ve anlaşılır cümleler kuruyorsun. Fireli sözcüklerin var elbette. 

Bugün ilk kez korktun, gerçek anlamda bir korku bu. Yeni bir reklam var Ahmet Kural reklamda bir robot. Hiç korkulacak bir tip değil ama ondan o kadar etkilenmişsin ki ben eve geldiğimde önce birşeyin yoktu, daha sonra aklına geldiği an başlayıp dakikalarca ağladın. İçini çeke çeke, sürekli tedirgin halde etrafına baka baka ağladın. Uyumak istedin odana geldik, anneannen baktı ki hala susmuyorsun peşimizden gelip sana dua okudu. Duası bitti gitmek üzereydi ki tek bir kelime birşey söyledi(sözü hatırlayamadım) titreyerek kontrolsüzce tekrar hiddetle ağlamaya başladın. Zar zor dakikalar sonra sustun. 

Çok korktum annem, asıl ben korktum. Korktuğun için etrafında neler olduğuna sürekli baktığın için gözüme, yüzüme bile bakmadın. Gerçek korkuyu ilk hissedişin bu. İnşallah yarına unutursun, çocukluk inşallah bu kadar güzel birşeydir. 

Ben elimden geldiğince, Allah izin verdikçe yanında olacağım minik kuzum, mavişim korkma sen. 

Seni çok seviyorum ;))

(Seni uyutmaya çalışırken yazdım bu satırları, inşallah rahatça uyursun, pek ümidim yok ama.)